Antal besökare:

Tjock

Vaknade upp till en grå och disig dag. Har nog regnat lite också. Får bli en lugn dag för vi har gjort mycket under helgen. Varit i skogen varje dag med hundarna. Lite svamp har det blivit också.
Jag har varit hemma mest hos Tuva-li för hon får bara gå korta promenader. Nu börjar det närma sej för henne att föda. Har aldrig varit med om tidigare att någon varit så tjock. Hon kan nästan inte varken sitta eller ligga.Jag har bäddat  åt henne med en tjock mjuk filt så nu ligger hon skönt och sover .Maten smakade inte så bra i morse. Finns nog snart ingen plats för mat i den magen. Mysigt när man känner valparnas rörelser .Det är verkligen rörelser var jag än känner på magen. Än ligger tempen still. Kollar flera gånger på dygnet och det tycker hon inte är så roligt.
Fick telefon från en valpköpare som köpte en sheltie tik från dom första kullarna sheltie som vi fött upp. Hon hade blivit en ängel i sommar femton och ett halvt år. Varit frisk och pigg  men nu började åldern ta ut sin rätt.
Så nu hoppas vi på en liten tik som kommer flytta till denna fina familj. Känns så bra när valpköpare åter kommer.  Ska smita ifrån en stund och åka till bibblan med låneböckerna och låna nya. Fick tips från radion på en bok som verkade intressant. Hoppas dom har den. Kommer bli dåligt med sömn så då är det skönt att ha en bok.Kanske det blir en ljudbok också. Ha en bra dag trots vädret och glöm inte Barncancergalan i kväll. Blir en bild på magen och på husse och några hundar som letar svamp.