Antal besökare:

Trattisar

Hej då sommaren som varit den konstigaste sommaren.Ingen resa med husvagnen som vi alltid brukar göra och inga utställningar.Men varm och gott har vi haft så det får man vara glad för och dagens väder ser strålande ut. Det får man tänka på när vintern gör sitt antåg.Så har det blivit mycket som har blivit fixat under sommaren och 3 små godingar föddes i maj och en liten Milan stannade kvar.Nu är hoppet att det snart ska återgå till det normala igen efter denna hemska smittan.Verkar ju segt men till slut så.I dag blir det två promenader med hundarn för gubben började jobba idag..Får dela på dom hanarna för sej när det är löptikar.
Så blir det en promenad med lillkillen som inte får följa med till skogen än.Båda promenaderna tar nästan 3,5 timme.Ska kolla om det börjat sticka upp några trattisar också.
Lägger ut en bild på en växt som jag inte hittat vad den heter.Har väntat så länge att den skulle komma med sina ovanliga " blommor".   En bild på Lydia blir det också.
Ta vara på denna fina dagen. Kramen på er.
 
#1 - - Ewa-Christin Östensson:

Hej Viveka! Vilken fin blogg du har, den har hjälp mig mycket sen vi förlorade Nicolina jag saknar henne så mycket. Blomman du visar tror jag är en Fallskärmsblomma.